Returpolitik

Vores returpolitik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refundering eller ombytning. For at være berettiget til retur skal din vare være ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Den skal også være i original indpakning og stadig med kabelstrimlen intakt. For at fuldføre din retur skal vi bruge en kvittering eller bevis på køb. Trois Copenhagen tilbyder Gratis returnering og ombytning. Skriv til os på:info@troiscopenhagen.dk hvis du ønsker at retunere/bytte så sender vi en forudbetalt label. 

Refunderinger: Så snart din retur er modtaget og tilset, sender vi dig en e-mail og bekræfter vores modtagelse af din returnering. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis din forespørgsel godkendes, vil du refusion blive processeret og du vil automatisk modtage pengene på dit betalingskort eller anden betalingsform, indenfor et vis antal dage.

Sen eller manglende refusion: Hvis du ikke har modtaget en refusion, bedes du først tjekke din bankkonto igen. Derefter bedes du kontakte din bank, det tager ofte noget tid før du kan se din refusion. Hvis du har gjort dette og stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@troiscopenhagen.dk

 Ombytning: Hvis du ønsker en ombytning til en anden vare, bedes du sende os en mail på info@troiscopenhagen.dk og sende din vare til:

Trois Copenhagen, Mosevej 12A, 4700 Næstved, Danmark.

Leveringstiden for den ombyttede vare varierer efter hvor i landet du bor. Hvis du sender en vare retur til os, bedes du overveje at bruge sporbar fragt eller købe en forsikring. Vi garanterer ikke at vi vil modtage din retur og vi har ikke ansvaret for fejllevering eller ukorrekte fragtoplysninger.

 *Du har 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Garantien gælder for mangler i materiale og/eller fabrikation.

 Reklamationen dækker ikke fejl eller skade forårsaget ved ukorrekt brug af produktet / servicen. Du skal klage indenfor 2 måneder efter du har opdaget fejlen.