Hvem er Trois?

Bag de luksuriøse designs, duften af læderet og de fine detaljer, gemmer sig et kontor på Sjælland. Beliggende i Centrum af Næstved, sidder de tre herrer og arbejder hårdt for deres produkter og kerneværdier. Trois er et fransk ord, og betyder 3, hvilket repræsenterer de tre stiftere. Ideen til Trois Copenhagen opstod i 2017, da de efter en længere undersøgelse kunne konkludere, at der manglede noget på markedet. En taske der designmæssigt var anderledes, og lavet af de bedste materialer.

I deres søgning efter netop dette, kom tusindvis af resultater op, men aldrig til en konkurrencedygtig pris. Af den grund blev Trois Copenhagen stiftet. Stifterne ville tilbyde danskerne et produkt der er støbt i absolut bedste råmaterialer, men til en ordentlig og retfærdig pris, som ikke drukner i høje ”brand-values”. De ville være beviset på, at alle skal kunne købe de moderne og tidsløse designs, uden at gå på kompromis med de bedste kvalitetslæder typer.

Processen fra papir til produkt.

Produkterne bliver tegnet i hånden med blyant på vores kontor i Næstved, af vores kompetente designer som er yderst perfektionistisk samt detaljeorienteret. Tegningerne færdiggøres med mål af højde og bredde, og sendes videre til vores producent beliggende i Indien. Dernæst bestilles råmaterialerne fra Italien direkte ned til Indien og bliver produceret i bedste vilkår. Trois teamet har arbejdet med produktudvikling hos adskillige leverandører gennem tre år for at sikre den absolut bedste kvalitet. Hos Trois Copenhagen er det vigtigt, at vi kan stå bagved det vi præsenterer og sælger.

 

Processen fra papir til produkt er en lang rejse, og den har ikke altid været en dans på roser. Læs mere her: https://bit.ly/35J9uIT

Kerneværdier

Trois Copenhagen repræsenterer minimalistisk og dansk design kombineret med noget af markedets fineste materialer, som alle har råd til. Lædervarer i høj kvalitet der er sammensat af bæredygtige materialer, og behandlet under ordentlige vilkår.