Storytelling

I Trois Copenhagen arbejder vi på, at kunne tilbyde High-end kvalitets varer i vegetabilsk læder og dansk design. Udover at tilbyde et godt produkt ønsker vi, at ramme et bredt segment hvilket også afspejler sig i vores design og priser.

Trois Copenhagen er stiftet af tre venner med vidt forskellige baggrunde, men med en ting tilfælles nemlig, at alle parter brænder for iværksætteri. Vi har brugt de sidste to år på at, finde de materialer, og den producent som kunne leve op til vores forventninger i forhold til kvalitet til det ønskede produkt.

Læder er et følsomt materiale, dette har vi erfaret under vores produktudvikling. Derfor er der at finde i vores første kollektion, Saffiano læder. I Italien 1913 udviklede Mario Prada, grundlæggeren af Prada, denne læder type, som den første. Saffiano kendetegnes ved dets "krydsmønstrer" fordelen ved Saffiano læder er, det som materiale er stift læder, som bidrager til tasken holder dens form i mange år. Høj kvalitets saffiano læder er lavet med italiensk Pallmelato kalve skind, som dernæst behandles vegetabilsk og til slut får en voksbehandling som styrker læderets immunitet over for vand og ridser.

Trois Copenhagen, every individual has a story.

Smid en kommentar

Alle kommentarer tjekkes før de publiceres.