Sådan rengøre du og passer dine produkter i Saffiano-læder


Læder er et følsomt materiale, dette har vi erfaret under vores produktudvikling. Derfor er der at finde i vores første kollektion, Saffiano læder. I Italien 1913 udviklede Mario Prada, grundlæggeren af Prada, denne læder type, som den første. Saffiano kendetegnes ved dets "krydsmønstrer", fordelen ved Saffiano læder er, det som materiale er stift læder, som bidrager til tasken holder dens form i mange år. Høj kvalitets Saffiano læder er lavet med italiensk kalve skind, som dernæst behandles og farves vegetabilsk og til slut får en voksbehandling som styrker læderets immunitet over for vand og ridser.

Se vores bedst sælgende tasker i Saffiano læder her

 

Sådan rengøre du og passer dine produkter i Saffiano-læder;


Trin 1: Rengør ikke Saffiano-læder med andet end en mikrofiberklub. Undgå at bruge vådservietter eller andet, der ikke er rengøringsprodukter til ægte læder. Brug af husholdningsrengøringsprodukter kan beskadige overfladen, hvilket normalt medfører tab af farve.


Trin 2: Når du rengør et Saffiano-læderprodukt så gnid ikke læderet for kraftigt, da dette kan føre til farveoverførsel på kluden. Tag mikrofiberkluden og påfør en lille smule læderbalsam, og gnid posen forsigtigt i cirkulære bevægelser.


Trin 3: Denne proces skal gentages hver fjerde måned, afhængigt af brugen. Gentagelse af processen hjælper tasken med at se ny ud i længere tid.


Trin 4: Vi anbefaler dig at opbevare papirfyldet, der følger med posen når den købes. Dette papir kan genbruges til at fylde tasken, når ikke den bruges. Dette hjælper tasken med at holde sin form og forhindrer læderet i at krølle.


Trin 5: Opbevar dit Saffiano-produkt et tørt sted væk fra solen. Sol er en kilde, der kan beskadige produktets farve.
Trois Copenhagen tilbyder gratis læderbehandling til alle vores kunder. Tøv ikke med at sende os en e-mail så vi kan arrangere en aftale.


info@troiscopenhagen.dk
 

Smid en kommentar

Alle kommentarer tjekkes før de publiceres.