Nyt samarbejde med J. Antony Copenhagen

Vi kan med stor glæde fortælle, at vi har indgået samarbejde med J. Antony Copenhagen.

Jakkesæt med stolthed, tradition og godt håndværk. J. Antony Copenhagen har siden 2012 været med til, at lave jakkesæt til danskerne, og heriblandt mange store danske profiler. Med sine 24 års erfaring indenfor branchen, har Anton Jesuthasan derfor en uvurderlig viden indenfor faget, og samtidig også hjertet på det rette sted.

”Jeg iklæder mig mine værdier”

Et jakkesæt fra J. Antony Copenhagen er derfor mere end bare et jakkesæt, det er et håndværk der bygger på en bæredygtig filosofi. J. Antony Copenhagens samarbejdspartnere er nogle af verdens bedste, med metervareproducenter fra Italien, som er med til at sikrer en behagelig, elegant kvalitet som samtidig er bæredygtigt og holdbart.

I en tid hvor bæredygtighed og komfort ofte er svært at kombinerer, Har Anton Jesuthasan formået at udvikle naturlige ”stretch” skjorter og jakkesæt. J. Antony Copenhagen har dagligt fokus på bæredygtighed, og arbejder stærkt på forbedringer indenfor dette dagligt. Materialet som der bruges til skjorterne er af 100% bomuld, hvor der til jakkesæt bliver brugt Merino Wool. Det er en speciel vævningsmetode som er nøglen til, at jakkesættet, og skjorten kan holde sit glatte ”nystrøget” look, uden at det går på kompromis med komfort. Det skaber derfor en skjorte, eller jakkesæt som er bygger på bæredygtighed og komfort.

Udover bæredygtig produktion, er social ansvarlighed en af J. Antony Copenhagens kerneværdier. Anton Jesuthasan er med til, at sikrer gode forhold under hele rejsen. Fra fåret på marken i New Zealand, til de syersker i produktionen. Så når du køber en skjorte eller jakkesæt fra J. Antony Copenhagen, får du et bæredygtigt produkt som samtidig bygger på social ansvarlighed.

På baggrund af ovenstående, er det med stort glæde fra Trois Copenhagen, at vores produkter nu er til at finde hos J. Antony Copenhagen, hvor vi sammen kan fortsætte med at tilbyde bæredygtige varer med hjertet på det rette sted. 

Smid en kommentar

Alle kommentarer tjekkes før de publiceres.